lørdag 30. mars 2013

Påsken nytes

Det er mange år siden vi har hatt en påske som i år, og enda flere år siden vi har dratt til fjells i påsken. Jeg hadde nesten glemt hvor fantastisk det er, selv om jeg ikke er den som er ivrigst til å gå på ski. I to dager nå har vi vært i Grimsdalen på Dovre, og det har vært et vær man bare kan drømme om, for ikke å snakke om skiføret! Herlighet, bedre kan man ikke få det :))
Langfredag fløt det forbi noen bomullsdotter på himmelen, men i dag, Påskeaften har vi ikke sett annet enn blå himmel.

Et hjerte i fjellheimen på andre siden av "dalen"


 
Men alt godt tar slutt, og vi velger å reise hjem i morgen, i håp om å slippe den aller værste trafikken. Det var alt annet en trivelig å kjøre oppover på onsdag. Vi måtte ta en stopp på Lillehammer for å trekke pusten og roe nervene. Så vi endte opp på Plantasjen der ei lita stund, og jeg fant meg noen stiklinger....mer om det senere :)
 
Nyt resten av påsken alle sammen!!2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Kjempe flotte og koselige påskebilder. Ja denne påska har virkelig vært herlig! Håper det fortsetter, selv om hverdagen kommer.

Klem

Fagertunhagen sa...

Så flotte påskebilder fra en utrolig solrik og deilig påske du viser. Regner med at vi får se fine resultater av roe-ned-nervene-stoppen på Plantasjen etter hvert:)
Ønsker deg masse snøsmeltende varme framover:)