onsdag 4. april 2012

Fugler


Det er fint at noen rydder opp nedfallet fra fuglemateren. Det kryr av Svarttrost og Bokfink hos oss om dagene, og de spiser frøene som har fallt ned i løpet av vinteren.
Pilfinken i hekken. Han har jeg ikke sett ved matstasjonen, så han spiser nok annet. Men han liker å sitte i hekken sammen med en kompis og spille.
Denne dukket plutselig opp idag. Vi klarer ikke helt å tyde hva slags det er, selv etter mange runder i fugleboka. Men bildet er ganske dårlig, pluss at vi er ganske ferske i dette med å kjenne igjen fugler, så om noen der ute vet hva det er, blir vi veldig glade om dere gir et lite pip :)

Blir ikke gode bilder gjennom et vindu, men går man ut på trappa, flyr de jo bort, så bedre enn ingenting.

God påske!!


5 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så mange fine fuglebilder du har tatt!
Hyggelige smågjester i hagen.

Ønsker deg en fin skjærtorsdag. Klem

Hønsehusets planter og garn sa...

Den siste fuglen ser ut som om det kan være en bokfinkhun

Turid sa...

Den ukjente er en bokfink. Artig med fugler synes jeg, de lager liv i en ellers litt vårtrist hage. Her spiser trosten 2 kg epler om dagen :) i tillegg til at de er med på våroppryddinga etter vinterforinga.
God påske til deg, klem.

Unknown sa...

Så koselig med fugler utenfor vinduet:) Her har vi bare kjøttmeis nå, jo også sildemåke da, men det er jo ikke noe stas:)
Ønsker deg en riktig fin påske!

Unknown sa...

Håper du har hatt en fin påske og at siste påske-kvelden blir fin! Ser du har en masse fine fugler i hagen og i påsken har vi vært på en hytte hvor det var en masse fink! Ikke minst var det mange søte mus under fugleforeren som snek seg litt mat:) Så lenge de holder seg ute går det jo greit- fine å se på de også:) Ha en fin uke:)