søndag 16. september 2012

Høst ved inngangen

Idag har vi hatt en fin søndag, og jeg har gjort ferdig høstpynten ved inngangen. Alltid koslig med litt nytt å se på :)
 
 
Petunia, Hortensia, Pelargonium og et par fuksia får være ute ei stund til. Inni kroken der er det lunt og fint etter at det ble veranda med levegg. Tror det skal bli en del frost før plantene tar skade av det.
Vi tok av taket på paviljongen idag også. Ingen vits å vente. Plutselig kan det komme skikkelig høstvind som kan ødelegge hele greia
 Pyntegresskarene er fra egen avling. Hele 2 stykker ble det altså!! (hehe...)
 
Ellers blir det mer og mer høst i hagen her. Jeg må innrømme at jeg ikke er noe høstmenneske. Jeg trives bedre da snøen kommer, og blir liggende!
 

I løpet av uka skal jeg sette ned vårløk. Det er noe jeg gleder meg til! :) Og nå får jeg satt den slik at vi får nyte den da vi kommer og går - altså ved inngangspartiet!
 
Håper alle har hatt en strålende søndag, og får en fin start på en ny uke!!
4 kommentarer:

Tove Kristin sa...

Fantastisk flott du har gjort det på trappa di, skal si at der føler nok alle seg velkommen. Så flink. Kjempeartig med veden i kassen :)

Vivishagerom sa...

Så flink du er til å pynte. Dette ble utrolig fint og koselig!

Ønsker deg en fin mandag! Klem

Unknown sa...

Ååååååå! Asså det var en fin inngang! Jeg er ikke så flink til å lage fine grupper og slikt og blir derfor veldig imponert! Tenk så koselig å komme til døra en sen kveld hvor det lyser i de små husene....Kjempefint! Klem Maria:)

MarJE sa...

Så flott og koselig du har laga det ved inngangen din.
Ja det er lurt å klargjere før hauststormane kjem.
Løk må til....har så smått fått litt i jorda i dag :)
Ha det godt så lenge.