søndag 30. desember 2012

Årets juletrekuler

Det har blitt tradisjon å lage juletrekuler med bilder av barna på. Tidligere har jeg brukt vanlige juletrekuler hvor jeg har limt på bildene med decopage lim, og pyntet de. Men i år brukte jeg isoporhjerter som jeg sprayet med glimmermist og malte med snømaling. De ble knallfine!
 
 
 
Må innrømme at treet vårt får mindre og mindre av masseproduserte kuler. De bir erstattet av ting som betyr noe. Svigermor fikk også et sett kuler til jul i år. Jeg har liksom aldri tenkt at det sikkert er moro for besteforeldrene å ha slike kuler, men da hun var så klar på at dette var noe hun virkelg ønsket seg, ja, da var det jo bare å sette igang å oppfylle det ønsket :) Siden jeg ikke hadde flere hjerter, ble hennes runde. Men jeg synes de ble like fine.
 
 
 
Jeg laget også strikkepinneoppbevaring av Pringlesbokser og pyntet fyrstikkesker. Det kan hende jeg legger det ut her, men jeg har store planer om å blåse liv i scrappebloggen min igjen, så da får dere adressen dit etterhvert, slik at de som har lyst kan kikke der også :)
 
Imorgen er det nyttårsaften. Her kommer den til å foregå stille og rolig.
Jeg gleder meg sååå mye til nytt år!!!! :) 2012 har vært et supert år, og jeg tror 2013 blir enda suprere :))
 
Og takk for snille hilsner forrige innlegg. *Klemmer til dere*
 
Godt nytt år!!!!!
 
 

6 kommentarer:

November- symra sa...

Som din svigermor ble jeg kjempeglad for julkuler med bilde av barnebarna på... Mine er gjennomsiktige som såpebobler med bilde av ungene. I kulene er det også et hvitt strø som illuderer snø. Røde bånd pryder kulene.... Godt nytt år til deg

November- symra sa...

Pringelboks til strikkepinner var en super ide forresten!!

MarJE sa...

Heilt nydelige kuler du har laga...både dei runde og hjerteforma. Forstår godt at svigermor ønskte seg slike!!
Ja no gled vi oss til eit supert nytt år :)

Takk for dine koselige kommentarar på bloggen min.

Godt Nytt år.

Klem frå MarJE.

Elin sa...

De var kjempefine! Så flink du er:)
Godt nytt år!

Vivishagerom sa...

Så utrolig flott julekuler. Skjønner veldig godt at bestemor ville ha slike på treet sitt.

Ønsker deg et riktig godt nytt år! Klem Vivi

Unknown sa...

Godt nytt år!! Takk for koselig kommentar hos meg :) Her har hage-planene ligget i dvale en stund men nå i kveld tok jeg frem frøboksen og planlegger litt! på tide å komme seg opp på blogg-hesten igjen! Ønsker deg alt godt i 2013!!