onsdag 9. januar 2013

Hallo fra under dyna

Det gikk som det måtte gå; jeg fikk influensa! Men før det rakk jeg en tur ut for å kikke litt på vinterhagen, og jeg rakk å feire min datters 5 års dag.
 

Rose og klematisbuen. Er veldig spent på hvordan det gikk med rosene under barfrosten tidligere i vinter. Klematisene skal komme igjen fra rota, men man vet jo aldri....plantet jeg de dypt nok er spørsmålet.
 
 
Her lever fuglene livets glade dager :)
Rhododendron stikker opp av snøen. Disse er jeg også veldig spent på hvordan det har gått med under barfrosten. Jaja, vi får vel se etterhvert.
 
3.januar fyllte snuppa vår 5 år, og den 5. ble hun feiret med stort selskap. Dessverre ble det igjen høy feber på begge ungene natt til mandag igjen, så vi reiste til legen. Blodprøver ble tatt, og imorgen blir det nye blodprøver da feberen fortsatt er der. Jeg skjønte at jeg kom til å lide samme skjebne mandag kveld. Så igår sov jeg hele dagen. Ikke så trøtt idag, men har vondt i samtlige ledd og muskler som finnes. Heldigvis er mannen så og si frisk igjen, så han står for maten - ikke for det, det er ingen av oss andre som har spesielt lyst på mat. Nå ser jeg bare fram imot at alle sammen blir skikkelig friske igjen, men jeg skjønner at her må man ha en stor porsjon tålmodighet, da det ser ut som dette er noe skikkelig seiglivet bassilusk.

3 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Så utrolig flott jente du har. Grattis til henne.

Ønsker deg god bedring! Klem

MarJE sa...

Så kjedelig med sjukdom.....men visst vi skal sjå det positive i det er det at kroppen bygger opp immunforsvaret.Det var ivertfall kjekt at feiringa av jenta gjekk fint!! Så fin ho er der ho sit å beundrar kaka si.
Håper du snart er på beina igjen...god bedring!!

Klem MarJE.

Elin sa...

Fine bilder fra hagen din:)
En stolt og flott 5-åring!

Masse god bedring til alle. Influensaen tar sin tid ja. Håper dere får en brukbar helg tross sykdom.