fredag 8. mars 2013

Helg!

Det har virkelig gått i ett de siste 3 ukene. Vinterferie, flytting av en hel butikk og denne uka har jeg prøvd å komme ajour med klesvask og andre huslige syssler igjen, ved siden av det vanlige.
Forrige lørdag dro jeg og lillesnuppa en tur til Plantasjen for å se om vi skulle kjøpe noe vårblomster. Syntes jeg fortjente det etter ei uke med jobbing dag og natt.
Lillesnuppa er tydligvis like glad i stæsj til hagebruk som meg, så vi endte opp med litt pynt som vi skal ha ute etterhvert også :)
 
Hvite perleblomster har jeg hatt lyst på lenge og nå står de her, fremdeles like fine, og gjør det koslig i stua vår.

 
Ruteliljer handlet jeg hos Mester Grønn. De står i kjøkkenvinduet.
 
Igår pyntet vi til påske....Det er mange år siden vi gjorde det, rett og slett fordi det varer så kort og jeg glemmer det. Men igår kom jeg på å dra opp det lille jeg har av påskepynt, så nå ble det så vårlig her atte :) Ja, det har virkelig vært vårlig ute i det siste også, men plutselig i dag tidlig var det -20. Brrrr...
 
Ellers lengter jeg etter skikkelig etter snøsmelting og bare veier. Er så lei denne vinteren. Det har vært blankholke hele vinteren, skikkelig ufyslig å kjøre på. Og nå gjør sola stålisen skikkelig polert på dagtid. Fremdeles ikke varmt nok til at den klarer å smelte vekk isen. 2-3 uker til så er vi forhåpentligvis der - midt i våren! Det blir deilig! Kan nesten ikke vente..
 
Ha en god helg alle sammen!
Forhåpentligvis kommer jeg tilbake imorgen, med litt spirer og sånt, for under lysrøret på kjøkkenet spirer det flott om dagen :)2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Hvite perleblomster er så utrolig flott. Plantasjen på Lillehammer hadde bare blå, men kanskje jeg finner hvite hos noen andre.

Kos deg og nyt helgen! Klem

MarJE sa...

For eit nydelig lyst og lett innlegg frå deg. Perleblomster og ruteliljer varsler vår, så vi får håpe kulden snart snur til plussgrader. Kaldt hos meg også.
Spennande å sjå kva som spirer hos deg :)
God helg, klem frå MarJE.