søndag 24. mars 2013

Vårtegn fra Hedmark - uke 2

Denne søndagen må jeg si det var mer fornøyelig å ta turen ut for å kikke etter små vårtegn, enn det var forrige gang. Det er fortsatt kaldt om natten, men i går og i dag har det vært kjempefint på dagtid. Har et håp om at verandaen blir fri for snø i løpet av påsken.
 
 
 
I alle fall ingen snøkjærringer i sikte i dag, men fortsatt mye snø - selv om den kryper stadig lengre vekk fra garasjen.
 
Bare flekker som blir større og større, liker vi :)

Hengeselja er klar!
 
Syrinhortensiaen titter fram fra snøhaugen. Den har fått litt hard medfart og knekt her og der etter at ungene hoppet fra verandaen og rett i dette bedet i vinter.
 
 En rhododendronknopp har kommet til syne fra under snøen.

 Marihønehuset er ikke lenger borte i snø.
 
 
Foringsplassen til fuglene er iferd med å smelte og "falle sammen". De har hatt egen islykt i vinter, samt en isbolle hvor vi hadde frø, men den er helt borte. Neket har veltet - ja, det trengs i det hele tatt litt oppryddning her etter hvert :)
 
Flere vårtegn fra vårt langstrakte land kan du se ved å gå inn til Hagen i skauen
 
 


3 kommentarer:

MarJE sa...

No kjem vårteikna på løpande band hjå deg...det er så deilig. Når det først har begynt går det fort. No gled vi oss til skikkelig vår.
Ha det fint, klem.

Vivishagerom sa...

Vårtegn er det ikke så mye av rundt her vi bor, men nå snart så begynner det.
Jeg kan nesten ikke vente på at det sprer i hagen igjen.

Flotte bilder! Klem

Elin sa...

Godt det endelig kommer litt skikkelige vårtegn! Vi liker bare flekker:)
Jeg har som deg en hage med myyye snø, men håper jeg finner bare flekker der jeg også når jeg kommer hjem fra påskeferie.
Marihønehus? Fantastisk:)