fredag 14. september 2012

Favoritt i høsthagen

 
Hos Anne på Moseplassen kan du nå se mange hageentusiasters favoritter i høsthagen. Kanskje vil du melde deg på selv, med din egen favoritt?
 
Min favoritt akkurat nå, må bli Solhatten min. Solhatten som jeg må innrømme at jeg ble meget skuffet over etter kjøpet ifjor. Blomstene ble nemlig som den dere ser i midten til venstre. En klump med pinner rundt. Det ble ikke noe mer ut av blomstene ifjor, og jeg tenkte at dette var et skikkelig bomkjøp. Det var ikke en sånn type Solhatt jeg hadde tenkt å ha.
I år kom klumpene med pinner rundt i stort monn, og det så virkelig ikke pent ut. Til og med søster'n min, som har mer peiling på blomster enn meg, stusset litt.
Men så plutselig, brettet det seg ut ordentlige kronblader, og den ble vanvittig vakker høstrosa. Jeg er nok litt forelska, for jeg må bort en tur hver dag for å se og nyte.
Humlene ser ut til å elske den også, for de både spiser og slapper av der.
 
Håper du får en fin helg!!


5 kommentarer:

Mariann sa...

Nydelig! Skjønner godt at du valgte den som favoritt.
Ha en fin helg!

Vivishagerom sa...

Kjempe fin høstblomst! Ønsker deg masse lykke til i konkurransen!

God helg til deg! Klem

Anne (Moseplassen) sa...

Klump med pinner, hehe. Jeg synes de er litt kule jeg da i det stadiet, men jeg vil jo at de skal springe helt ut etter litt tid.

Veldig hyggelig at du er med på konkurranse!

MarJE sa...

Ja den som ventar på noko fint ventar ikkje forgjeves...slik var det nok med deg. Frå klump med pinnar til ei skjønnheit. Nydelig plante og LYKKE TIL i konkurransen!!

Marita sa...

Hihi, Anne, det er nok store sjanser for at jeg kommer til å synes de er kule i det stadiet nå som jeg vet at de blir "ordentlige" blomster :)