tirsdag 10. januar 2012

Da erklærer jeg bloggen for åpnet

Da, endelig, erklærer jeg denne bloggen for åpnet. Det er sikkert et halvt år siden jeg opprettet den, men jeg har vært litt usikker på hva jeg skal bruke den til. Det er jeg fortsatt egentlig, men veien får bli til mens vi går. Jeg tror det blir myyyye hage, litt hverdagsliv krydret med andre krumspring, hihi.
HAGE var ihvertfall det jeg fikk lyst til å blogge om, siden vi endelig ifjord sommer (2011) begynte å bygge opp hagen rundt huset som vi har bodd i i 4 år. Det er ihvertfall et superspennende prosjekt vi har startet på. Vi har mange planer og mange drømmer, og heldigvis god tid :)

Igår kveld bestilte jeg første ladning med frø fra Impecta, så nå er jeg faktisk snart igang med årets haging. Akkurat nå ligger det en halv meter snø og dekker hagen ute, men inne kan den snart starte. Jeg bestilte i første omgang frø som skal sås i februar/mars. Åhh, jeg gleder meg, for det er maaaange år siden jeg sådde sommerblomster selv. Jeg sådde faktisk stauder i høst, som står ute i potter bak uthuset. Det er også et spennende prosjekt. Stauder har jeg aldri sådd før!

Jammen fikk jeg til å laste opp bilde også! Så da får jeg prøve meg på blogglister og sånne ting ikveld etter jobb :) Hvis det skulle titte noen innom, så ønsker jeg dere en flott ettermiddag og kveld!! :)

1 kommentar:

Anne (Moseplassen) sa...

Gratulerer med hageblogg :)
Veien bilr jo gjerne til mens en blogger, skal bli spennende å se hva hagen din har å by på fremover.