onsdag 22. februar 2012

Vårlengsel

Det er flere varmegrader, det sildrer fra takene og snøen og isen på veiene smelter. Idag har vi ikke engang sett sola, allikevel har snøen smelta villig vekk. Det er spådd varmt og fint hvertfall ut helga :) Vi er nok ikke helt ferdig med vinter'n her hos oss. Mars er lunefull og kan by på både det ene og det andre, men da mars går mot slutten, da er det ordentlig vår. Enn så lenge nyter jeg forsmaken vi får nå.

Påbegynt prosjekt, men må modereres litt til våren, siden jeg arvet et drivhus utpå høsten. Det må stå rett nedenfor den "kassen" som er påbegynt. Den skulle liksom gå i etasjer nedover, men det må gjøres litt annerledes nå. Gleeeeeder meg til snøen er borte og jeg kan begynne å hakke og grave og få satt drivhuset skikkelig på plass!
Området ved siden av garasjen er ryddet og gravd opp, med rå kvinnelig muskelkraft, og vi rakk såvidt å planere litt også før det ble vinter. Jeg grøsser bare jeg ser pressenningen på hustaket. Vi la nytt tak på hele huset i fjord, og det var jammen ikke bare-bare med det været, pluss at taket på den delen av huset er så utrolig bratt at mannen fikk helt skrekken ved et par anledninger. Men det ble ferdig, til slutt! Og da gikk all lufta ut av oss begge. Haha! Vi var helt utslitt både fysisk og psykisk.

Bortover her, og inn mot lekestua skal det etterhvert slynge seg en gruslagt sti. Det er ikke sikkert blir i år, vi får se hva vi orker. Verandaen må på plass først også, før vi kan anlegge stien :)
Hagemessig er det iallefall disse to områdene som har førsteprioritet i år. Det er nesten de to viktigste også, siden de synes godt fra veien. Liker at ting ser fint ut fra veien jeg da..hehe.

Ellers har jeg sådd Lobelia idag. Hengelobelia i både blått, lilla og hvit. Fy for noen små frø. Tror det ble litt overflod i noen potter, men jeg nekter å prikle disse, så de får nå bare spire også får jeg tynne ut etterhvert.

Jeg kjenner jeg er utrolig klar for en ny hagesesong nå altså! Måtte våren kommer fort!

1 kommentar:

Vivishagerom sa...

Skal virkelig bli deilig med en ny hagesesong nå. Mange nye prosjekter har du også, men det hører til i en hage.

Ønsker deg en fin kveld. Klem Vivi