mandag 6. februar 2012

X-faktor - GUL!

Ha! Gjett om jeg har lett i helga! Etter bilder av solsikkene jeg av en eller annen merkelig grunn fikk tid til å så våren 2008, med en baby som ikke sov nevneverdig mye. Men bilder hadde jeg tydeligvis ikke tatt av dem, enda jeg husker de så godt der de sto under kjøkkenvinduet. Jaja.... Men, på min leting fant jeg noe jeg ikke husket at jeg hadde tatt bilder av engang, før jeg fant de. For å si det som det er, var det vel strengt tatt humlene jeg drev og fotograferte, men blomsten kommer jo faktisk godt til sin rett den også :) Så her er den


Alantrot

Disse står ikke i min hage, men min søsters. Jeg hadde en rot, men tror dessverre den døde under haugen med materialer til garasjen. Men det er jo fort gjort å få seg en ny rot, nå som hagen faktisk er under oppbygging.

"Hei! Se å kom deg bort fra matfatet mitt!"

Den er jo unektelig veldig søt, der den står på sin lange stilk, med et lite bustehode på toppen. Tror de blomstrer langt utover høsten også, for disse bildene var tatt helt i slutten av august. Det er også noe å tenke på siden jeg vil ha en hage som blomstrer fra sommeren begynner og til den slutter.

3 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

hoho, kranglende humler!
Alant er ikke min favoritt, men en enorm inseksmagnet er den helt klart så det teller til dens fordel.

Hannes hage sa...

Snakk om lykkelige humler!

Vivishagerom sa...

Jammen var det godt at du fant disse bildene! Kjempe flotte var dem, og herlige bidrag til konkurransen! Jeg ønsker deg masse lykke til!

Ha en fin kveld. Klem