mandag 4. februar 2013

Helgegleder

Denne helga har vi faktisk hatt en skikkelig fin helg. Det er lenge siden sist, da meste av januar har gått bort i sykdom.
Lørdag reiste vi på butikken og handlet inn ordentlig med mat igjen. Det har vært litt så som så da noen ikke har vært helt matfriske i det siste. Lørdag var også siste dag for å ta penicillin for lillesnuppa og det måtte belønnes med litt godt, for hun synes det har vært helt grusomt å ta den, men så tapper og flink (hele jenta har til tider ristet av grøss over den fæle medisinen :) )
 
Nå håper vi hun er frisk av hva-det-nå-var-som-gjorde-at-feberen-kom-igjen-og-igjen. Hun virker iallefall mye freshere enn hun har gjort siden før jul! Uka som gikk fikk også begge en nokså langvarig omgangssyke, så det var godt å få matfriske unger igjen.
 
Så søndag morgen dekket vi opp en skikkelig "hotellfrokost", med det meste av hva ungene hadde lyst på. Så det var bare å plukke i vei :) Vi elsker slike frokoster! Vi voksne skyllet det hele ned med  en diger kopp Chai latte med cocosa i. NAM!!
 
 
Etter frokost tok vi en sparktur. Jeg og mannen var så heldige å få sparker til jul. Det har jeg ønsket meg så lenge! En ordentlig høy herrespark, helt nydelig å sparke med!
 
Jeg fikk også litt tid på loftet for å scrappe. Da koser jeg meg!
 
Og selvsagt har vi kikket på fuglene, og ventet på ekornet! Ja, for vet dere hva??? Forrige helg oppdaget vi at vi har fått ekorn på besøk her! Skal si det ble oppstandelse i heimen over dette ekornet, og alle var skjønt enige om at det måtte få egen mat, så vi ordnet med ekornmater fra Plantasjen, og vi monterte det nå i helga, men selvsagt så vi ikke ekornet. (Det var på besøk idag tidlig, da jeg skulle ut å gå turen min!)
 
 

 
 

Så ingen store sprell her i gården i helga, men vi har storkost oss både store og små :)
 
Blodbegeren har begynt å spire også (weeeeeeeeeee!!!), så kommer tilbake til den også snart :)
 
God mandag!!!


5 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Hei på deg!
så utrolig herlig at alle er friske igjen, og at hverdagen blir normal. Det er en stor glede!

Kjempe hyggelig at du ville dele gleden din!
Ønsker deg en ny fin uke! Klem

Villrose sa...

Åh, sparking er gøy! Lenge siden jeg har prøvd...
Ekorna er mest aktive i grålysningen, altså tidlig og seint. Midt på dagen er den som oftest i bolet sitt.

Marit sa...

Så godt at alle er friske igjen :)

Det er så koselig å ha ekorn på besøk, for de er så søte å se på.

MarJE sa...

Hei på deg :)
Det var ei kjempe super helg det.
Deilig når alle mann kvikknar til av langvarig sjukdom. Då er det virkelig deilig å kose seg med god mat å berre kose seg.
Flott med sparkføre, det har vi ikkje hatt noko særlig av denne vinteren. Vi har ivertfall spark så kan leitast fram visst det skulle slå til med ein del snø.
Kor fine bilda dine var av fuglane og ekstra stas å få ekorn på besøk. Det dukkar nok opp flittig no når dåkke har ordna med mat til det.
Ha ein god kveld, klem frå MarJE.

Marianne sa...

Godt når de små blir friske igjen. Ser ut for du har hatt en fin helg. Spark er jo så moro så lenge man ikke butter i småstein. Ønsker en fin mandag :-)