mandag 23. juli 2012

Nå har jeg veranda *smiiiler*

Å bygge veranda gikk litt fortere enn først antatt, så da vi skjønte at vi kom til å bli ferdig med hele sulamitten før vi igjen skulle ut på tur, sto vi på som bare det!
På to døgn gikk det fra dettetil dette


og da var det enda to døgn til vi skulle dra.
Så det ble skruing istedet for blogging :)

Siden vi kom hjem har vi satt opp paviljongen vi kjøpte hos Jysk på salg (er ikke beste kvalitet, men jeg tror den duger her oppe på verandaen), og jeg har endelig fått satt fram litt av sommerstæsjet ;)Nå håper jeg bare på noen tørre dager, slik at vi i det minste kan få grunne treverket før vinteren.
I dette fuktige og våte været er liksom alt litt håpløst. Roseblomstringen får vi ingen glede av. Blomstene springer ut, men etter et par timer er de helt råtne.

Jaja, se på den lyse siden; nå har jeg veranda, med paviljong, så om det kommer en dusj eller to med regn kan jeg fortsatt sitte ute!! Med fleecejakke, vel og merke :)


3 kommentarer:

krepsemor sa...

Så flinke dere er! Terrassen ble kjempefin, og med paviljongen på plass blir det jo rett så koselig :) Stæsjet gjorde susen, og ble prikken over i`en!
Fortsatt god sommer til dere!

Gentiana nivalis sa...

Det var kjapt gjort! Kanskje du kan ha rose i potte under taket i paviljongen? Ellers er det i grunnen nok regn. God solsommer!

Tove Kristin sa...

Flott ble det med altan og paviljong. Så koslig det blir med litt stæsj.

God sommer videre
Hilsen Tove Kristin