tirsdag 27. mars 2012

Hagemessa

Nå nærmer det seg nå!!!!!
Lista med ting jeg se etter/handle er blitt lang. Men det jeg gleder meg mest til er en dag sammen med mannen, uten unger på slep :)
Jeg holdt nemlig på å falle av stolen ifjor på sensommer'n. Han var rimelig lei av taklegging og var med på litt hagearbeid, da han plutselig sier: "Det finnes ikke noe sånt som noe hagemesse eller noe da?"

Jeg, noe fortumlet: "Ja, jo....hagemesse jo, klart det finnes hagemesse - det er jo på Lillestrøm vet du, i den svære hallen, jeg har jo vært der før, det er jo.......1,2,3,4,5,6..oj...det er faktisk 7 år siden jeg var på hagemesse sist."

Han: "Når er det messe neste gang da?"
Jeg: "Vet ikke, sikkert til våren, i mars/april eller noe"
Han: "Ja, men da reiser vi dit da"


To dager senere hadde jeg funnet ut datoen for neste hagemesse OG booket barnevakt!!! Han liker hagearbeid og sånt, men å traske rundt på slike messer er ikke helt hans greie (om det da ikke er snakk om biler og motoriserte ting) så jeg må si jeg ble en smule overrasket. Men jeg tror han også vil bli overrasket, for det handler jo ikke BARE om planter :)Langs innkjørselen vår.
Dette prosjektet er ikke ferdig, så jeg gleder meg til å fortsette. Det er oppover her Isop'en min skal stå :) Jeg er så utrolig våryr og det kløøøør i fingra etter å sette spaden i jorda, men det går ikke, for det er tele enda :( (Har prøvd - hehe)

Ungene har fri fra barnehagen idag, så nå skal vi ut i finværet. Allerede varmt og godt ute!

1 kommentar:

Vivishagerom sa...

Hagemessa er toppen og jeg gleder meg like mye hvert år!
Gubben og jeg har vært der nå i mange år, noen ganger med barn og andre ganger alene. Helt klart kost oss mest når vi har vært alene! Jeg har som regel bursdag rundt da det er messe, så da har vi liksom gjort det til en tradisjon bare vi to sammen!

Ønsker deg en fin kveld.