torsdag 8. mars 2012

Vinter - igjen

Idag våknet vi til minst 30 cm snø. Det er faktisk første gangen denne vinteren at det har kommet så mye på en gang. Så etter å ha foret unger, fått på dem klær og plassert dem foran barne-tv, bar det ut i snøføyka for å få måkke fram litt vei slik at vi kom oss av gardsplassen. Dette var idag mer viktig en vanlig for (snart)6-åringen, siden skolegruppa i barnehagen skal på Grundsetmart'n å kjøpe spekepølse, pølser, honningkaker og kanskje til og med kjøre karusell. Imorgen er det Mart'n skirenn i barnehagen.
Heldigvis så det ut til at det skal bli sol og varmegrader til helga igjen!

Igår blåste det surt, så ungene ville ikke ut, men vi måtte på butikken og på samme turen svippet vi innom Plantasjen. Jeg var ikke klar over at de solgte stiklinger (mulig jeg ikke har vært der så tidlig på året før) Det var ikke store utvalget, men 2 Pelargonium og 1 Fuchsia tok jeg med meg. Da vi kom hjem begynte det å snø sidelengs!
Bittesmå potter til 19,90. De skal få nye potter iløpet av dagen.

Nå aller først skal jeg prøve å forme Buzz Lightyear (Toy story) i sukkerpasta og marsipan. Gruer meg litt, men hva gjør man ikke for sin nevø som fyller 4 neste uke? :)

Ellers har jeg planer om å henge litt inne på Moseplassen senere, for der er det utlyst samplanting konkurranse Jeg tror ikke jeg har så mye sammenplantinger å vise til, siden hagen min er så fersk, men jeg skal i allefall se på hva andre har, og få inspirasjon av det! :) Ta en kikk du også, og kanskje til og med delta med dine sammenplantinger!

Ha en super dag!!

1 kommentar:

Vivishagerom sa...

Du har nok hatt det samme været som vi hadde i går. Skikkelig grisevær! I dag er snøen tung og det er blitt så glatt på veiene.

Skilinger har ikke jeg kjøpt meg enda, men det er vel ikke slutt på dem enda :)

Ha en fin dag. Klem