mandag 14. mai 2012

Inspirasjon i lange baner

Helgen har jeg tilbragt på Radisson Blu Oslo Airport sammen med +-220 kollegaer fra hele Norge. Vi har vært på Salgs- og inspirsjons seminar, og det har vært veldig moro! Masse påfyll av selvtillitt til å være enda modigere til å lage inspirasjon til KUNDENE våre i butikk!

For ikke å snakke om god mat og drikke, og flott underholdning. For meg har kurs og seminar tidligere vært ensbetydende med å gå sulten og til slutt få vondt i magen, siden det såvidt har vært ei brødskive med leverpostei å få. Så helt ærlig, jeg hadde med meg knekkebrød i veska som krisemat. Klok av skade. Men de knekkebrødene er urørte ja. Jeg rakk aldri å bli ordentlig sulten mellom hver bespisning nå i helga :) Mat og drikke er utrolig viktig i slike sammenhenger for å få den ultimate opplevelsen. Da er man våken og blir inspirert til å la seg inspirere av foredragsholderne! Og toppen av hele kransekaka var jo at Jahn Teigen underholdt en liten stund rett etter at middagen var fortært. Jeg må innrømme at jeg ikke er hans største fan, men han har mange bra sanger, og jeg tror han spilte alle de største favorittene! Og ellers var jo bandet som spilte resten av kvelden helt fantastiske, og jeg er støl i knea etter dansinga  hoppinga!


Så idag har jeg ingen hagebilder, men derimot bilder fra kakebaking forrige helg, 6.mai. Kaken laget jeg til  min søster på bursdagen hennes.

Ha en superflott mandag alle sammen!!!!1 kommentar:

Unknown sa...

wow! Lekre kake-farger!nam... Og så bra det seminaret hørtes ut! Ha en flott tirsdag!!