fredag 4. mai 2012

Snart tulipaner

Forhåpentligvis hvertfall. Vær- og temperaturmessig ser det ikke spesielt lovende ut de neste dagene.

Tulipanene i solveggen er iallefall sprekkeferdige, og jeg gleder meg til de kommer for fullt (hvis da ikke den berømmelige frosten tar dem) Hmm...lurer på om jeg må sette opp fiberdukteltet mitt imorgen.
Lørdag kveld og natt er det spådd minusgrader helt ned i -4, det sto til og med "følt temperatur -8", så imorgen har jeg ikke noe valg enn å bære inn alt fra drivhuset.  Det er ikke oppvarmet, og selv om det har vært morgener hvor det har vært 0-1 grad har det gått veldig bra fordi dagene har vært varme og utrolig nok holder drivhuset godt på varmen. Men da det skal bli så mye som -4 tar jeg ikke sjansen, spesielt siden det ikke skal være varmt på dagtid heller.

Jeg kan klage alt jeg vil over dette været, men det hjelper lite har jeg sett ;) Det er bare 4 år siden det snødde på 17.mai. Vi hadde dratt ut med en toåring og en 4mnd gammel baby i bunad, og rett før toget gikk begynte det å snø. Vi har vel ikke hatt en varm 17.mai siden heller. Kan jo håpe på bedre tider i år :) Men alle 17.mai klærne er planlagt med ulltrøyer og ullstilongs under - som vanlig! :)

Ellers er det jobbehelg på meg, og det er nesten farlig så mye fint som vi pakker ut og setter i hyllene om dagen *sikle* Jaja, en må bare prøve å temme den shoppelysta :)

God helg!!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Det er like spennede hver gang de titter ut. Like før hos oss også. God helg.

hageglad sa...

Ja nå er det like før her også! Tulipanene tåler vel en liten støyt men det er sikkert lurt å dekke til noe! Koselig å titte inn i bloggen din! Kommer tilbake senere, god helg! Hege

Unknown sa...

Så fine tulipan-bilder! så kjedelig med mye kulde- nå vil vi jo egentlig ha vår! Håper du får en fin helg!

Vivishagerom sa...

Så bra at du passer på, slik at ikke plantene dine fryser.

Håper vårvarmen snart kommer tilbake!

Kjempe flotte tulipaner - nyt dem!

Ønsker deg en fin kveld.