tirsdag 7. mai 2013

Solskinnsdager i hagen - med vårtegn

Herlighet for noen nydelige dager vi har hatt! Godt for en sliten vinterkropp. Kan kjenne at energien strømmer på, på dager som i dag og i går :)
Det samme gjør nok hagen, for den har sendt opp spirer i alle retninger - og jeg kan nå angre på at jeg ikke tok bilder av det nye bedet mitt og satte navn på. Jeg husker absolutt ingenting av hva som står hvor, eller HVA alt er. Blir spennende dette her :)
 

 
Blåveisen min blomstrer som bare det. Primula'n og aurikelen er like før.
 

 
I dag har jeg rensket halvmånen....spirer overalt, men HVA er hva?!?
 

 
Utafor gjerdet - i grøftekanten, har hestehoven og hvitveisen tittet fram.
 

Jeg må innrømme at jeg har begynt å plassere ut krukker og kar. Har ikke tenkt å plante i dem riktig ennå, men det blir nok ikke lenge til. Anisisop'en min blir så flott. Ved et uhell ble den glemt ute utafor drivhuset ei natt. Kom på det morgenen etter, og så viste det seg at det hadde vært -1,5. Men anisisop'en struttet fortsatt den, så siden har den fått stå ute :) Det trives den godt med ser det ut til.
 
 
Ettersom verandaen endelig er ferdig malt, kunne vi sette ut litt møbler, og begynne å tenke på hvordan vi vil ha det der i år :)
 


 
Også har jeg og snuppelure begynt på vårrengjøringa i lekestua. Det er en stooooor jobb. I fjor verken vasket eller ryddet vi i den, for ungene dro det ene sandlasset etter det andre inn dit. Så til slutt bare lot jeg alt flyte i sand derinne. Men nå er snuppa 5 år, og leker mer "ordentlig". Nå ville hun gjerne ha dukkene sine der, med dukkeseng og det hele. Og med god hjelp av mannen, er det blitt gulvbelegg der, i stedet for tregulvet som var klin umulig å sope. Vi har sydd gardiner av kjøkkenhåndklær, og skrubbet kjøkkenbenken. Blir så fint at det. Kommer mere bilder, da det blir ferdig :)
 
Håper alle nyter denne korte smaken vi har fått på sommer!
 
 
 

4 kommentarer:

Elin sa...

Flotte bilder du viser frem! Blåveiser er altid like nydelige og vårlige. Så spennende å se hvilke blomster du får da. Kjekt det spirer og har overlevd vinteren.
Vi har ca like gammel datter vi da - min blir 5 i oktober. Her i huset står lekestue høyt på ønskelisten.
Ha en flott torsdag!

Turid sa...

Herlig med vårdager ute. Denne tiden er jo den aller beste på hele året. Nyt dagene og ha ei herlig uke.

Unknown sa...

Så fine vårbilder! kjenner meg godt igjen når det gjelder å markere i bed og potter hva jeg har sådd der. Jeg hopper over det momentet stadig vekk- spennende å leve litt på kanten;) Som oftest kjenner man jo igjen endel spirer likevel, bare hagen lir fordig er jeg fornøyd:) Artig at anisisopen står så bra!
Klem Maria

Unknown sa...

Fine vårbilder.
Det er så deilig når våren kommer skikkelig i gang.

Ha en flott dag!!