mandag 3. juni 2013

Epletreblomstring

Tenk at jeg skulle få blomster på epletreet i år!! Men det var kort og heftig blomstring. Forrige uke var det mange dager med sol og varme, men så i helgen kom regnet og slo vekk blomstene både på epletreet og søtmispelen.  Tulipanene synger også på siste verset nå.
 
 
Det har blitt fotografert en del sent på kvelden hos meg i det siste. Butikken flyttes nå inn i nye permanente lokaler med nytt design. Blir så fint, men det er laaaange dager. Heldigvis åpner vi dørene på onsdag :)
 
 
Fine epleblomstene!!
 

Får håpe humlene rakk å bestøve dem, så det blir noen epler også :)
 
Morsomt å treffe mange av dere på Instagram også. Akkurat i disse dager er det gull verdt for meg :) Da får jeg med meg litt hage til tross for at jeg nesten ikke er hjemme :)
 
Ha en god uke alle sammen!
 


4 kommentarer:

Marit sa...

Flotte bilder! Tulipanene dine hadde nydelige farger :-)

MarJE sa...

Det går veldig fort med blomstringa no i hagen.Varmen som var gjorde nok sitt til at det blomstra så fort av men nytt kjem forhåpentligvis etter kvart.Herlige fargar på tulipanane og epleblomstrane er heilt nydelige.
Ja, kjekt med instragram. Eg er heilt fersk der så litt øving må til.
Lykke til med nyåpning av butikken.
Klem frå MarJE.

Vivishagerom sa...

Kjempe fine tulipanbilder. Det er trist at regnet skal ødelegge blomstringen. Jeg har på følelsen at det regner bestandig, når brudespirea og pionene blomstrer.

Ønsker deg en fin kveld. Klem

Unknown sa...

Nydelige epleblomster.
Vi har hatt lite regn så mine står enda, men nå er det helt på siste verset.

Fin dag til deg!!