onsdag 8. februar 2012

X-faktor - HVIT!

Dette er så GØY!!!!! Jeg finner stadig nye hageblogger, og ting jeg ønsker meg til min hage! Dette er jo helt genialt for en nybegynner som meg :) Denne uka blir det nok ikke den helt store kommenteringa inne hos de andre, siden det er masse jobbing på meg, men bidragene ligger vel der neste uke også.

Jeg har tenkt å vise fram en hvit skjønnhet


Klematisen "Dancing Smile"

Ja, blomstene er jo flotte, MEN.......Denne kjøpte jeg av to grunner; at blomstene var lekre å se på, og at blomstene var rosa. Rosa?? Mitt eksemplar er alt annet enn rosa. Jeg begynte å ane ugler i mosen da den kom med knopper, og joda...de var hvite da de åpnet seg. Hvis man legger en del godvilje til kan man kanskje ane et lys-lys-lys rosa skjær innerst på kronbladene.
Men, jeg synes fortsatt blomstene er lekre å se på, selv om de nå forsvinner i husveggen som har omtrent samme farge som blomstene.

Tror til og med den trives på plassen den fikk, for den ble ganske fylldig og fin, med tanke på de tørre pinnene jeg reiste hjem med fra gartneriet. Er litt spent på hvordan det har gått med den i vinter. Jeg har pakka den inn i snø og granbar, og vi har hatt bare 3 dager tilsammen med temperaturer over 20 minus, så forhåpentligvis kommer den igjen til sommeren. Skulle ønske den var rosa, men må nok bare elske den som den er :)

God natt!!! Og tusen takk for at dere legger igjen kommentarer hos meg. Det setter jeg så utrolig stor pris på!!!! Hagefolk er best!!!!! Hihi.

Vil du være med? Eller bare titte på HVITE skjønnheter til hagen din,
trykk på X'n7 kommentarer:

Aud sa...

En nydelig Clematis med et sjarmerende navn. Jeg er veldig svak for fylte hvite Clematis.
Lykke til i konkurransen :-)

Karolina sa...

Åj så vacker Clematis. Var har du fått tag på den? Jag har sökt en sådan dubbelblomstrande vit klematis men inte vetat namnet på den...

Lycka till!

Anne (Moseplassen) sa...

bidragene blir liggende der lenge fremover, klart det, det er jo supre inspirasjonsgalleri :)

Herlig klematis, kult at den er fylt!

Vivishagerom sa...

Fint bidrag til konkurransen. Denne må jeg skrive på ønskelista mi, for denne var skjønn!
Ønsker deg lykke til!

Marita sa...

Hei Karolina!
Jeg kjøpte min på mitt lokale gartneri, BoGrønt Elverum, her hvor jeg bor. Det var en ny sort, og de hadde den for første gang ifjord.
Håper du klarer å få tak i en, for den er kjempelekker!

Marita sa...

Det er bra Anne, for jeg har enda igjen masse jeg må se på :))))

Inger Marie sa...

Så flott den var:)
Liker godt fylte blomster og denne er notert på ønskelista:)
Lykke til:))