onsdag 11. april 2012

Det er lov å drømme litt

etter varme solfylte dager. Unger som må ha en pause i leken og ligger på et teppe i skyggen og tegner litt. Selvfølgelig lå de ikke der lenge ;) Men det var ganske så idyllisk den lille stunden de gjorde det.


Dette er plassen i hagen vi begynte å kalle "Relax avdelingen" allerede første året vi bodde her. Plassen ligger nedenfor garasjen og er omgitt av store Rognebærtrær. Dette er det eneste stedet per idag hvor vi er såpass skjermet for innsyn, at jeg føler meg komfortabel med å slenge meg ned på solstolen. Det er også eneste stedet i hagen hvor det finnes skygge å hvile seg i midt over dagen.
Vi fikk raskt en del planer med denne delen. Selv om den ligger litt bort fra huset, bruker vi plassen mye. I år skal drivhuset på plass litt bortenfor teppet til venstre. Og vi har lyst til å bygge en platting og sette opp en paviljong av et litt solid slag fra omtrent der den "pene" blå stolen står :) Mannen (og jeg også, men han er spesielt gira på det) drømmer også om et lite utekjøkken og bakerovn i forbindelse med denne plattingen. Så det er altså nok av drømmer og planer. Men tar man det litt etter litt, er jeg sikker på det blir noe av det meste.

Tusen takk til dere som kunne fortelle meg at det var en Bokfink hunn jeg hadde tatt bilde av!! :)
Ellers må jeg bare si at jeg blir så utrolig glad for at dere der ute besøker meg her inne. Og spesielt dere som legger igjen noen ord. Det er kjempekoslig!!!!! :)

3 kommentarer:

Turid sa...

Ser deilig ut med egen relax avdeling i hagen :) Utekjøkken må være helt fantastisk å ha. Gleder meg til å følge utviklingen i hagen din.
Fin fin torsdag til deg.

Vivishagerom sa...

Åh, dette så veldig deilig ut. Blir herlig når sommeren kommer tilbake!

Drømmer er viktig, så hold fast på dem. Klem

Vigdis sa...

Koselig bilde. Blir sikkert fint med drivhus. Jeg liker også å sole meg uforstyrret. Har en krok hvor jeg kan gjemme meg bort.