søndag 29. april 2012

Drivhuset har fått gulv


I helga har vi virkelig fått gjort masse! Svigermor og "svigerfar" er GULL!! Det er lempet og bært stein, lagt og stablet stein, ungene har kost seg og huset er prikkfritt!!! Vi er heldige!!

Her har jeg tatt bilde i en annen vinkel enn i går. Jeg står foran drivhuset og ser opp mot mine fine plantekasser som etterhvert skal få flotte planter som beboere.


Da vi var ferdige med å bære stein bort fra inngangspartiet idag, var vi egentlig rimelig klare for å innta horisontalen, MEN siden alle synes at drivhuset er et spennende prosjekt, fant vi fram de siste bærekreftene vi hadde og gikk på. Grusen ble spadd inn, stampet, rettet,vannet og komprimert, og til slutt lempet vi heller. I løpet av årene har vi jo flyttet innkjøringa til huset og bygget garasje, og i den forbindelse har det blitt mye heller og belegningstein til overs. Men det kommer godt med nå, og i framtidige prosjekt!!!
Jeg synes det ble veldig fint! Det ble litt glippe på ene sida av drivhuset, men tenkte at der fyller jeg bare på med singel. Det blir fint å sope søppel dit...hehe.
Drivhuset mitt er ikke stort, men har på følelsen at det er akkurat passe til mitt bruk :)

Nå gjenstår bare litt småtteri og finpuss, men det tar vi litt etter litt i løpet av uka.
Imorgen skal vi ihvertfall ikke gjøre mye. Da skal vi ha oss en fri- og kosedag!! Mulig jeg bærer ut det andre stativet til plastdrivhus som jeg har, og tar ut litt flere planter til herding.1 kommentar:

Margrethe sa...

Fantastisk kjekt med mange hjelpere når noe skal gjøres :-). Og lykke er jo en god familie, en levende (- ikke nødvendigvis perfekt) hage, og et lite drivhus! Håper du får mange herlige dager framover i hagen din.