lørdag 11. august 2012

En innholdsrik helg

Det må jeg kunne kalle denne helga. "Elverumsdagene" har gått av stabelen som vanlig, og jeg sto som så mange år før, på jobb til kl.24 fredag kveld. Idag hadde jeg morgenvakt, heldigvis, men ganske så sliten lell.
Og siden det er bursdagen min idag, har jeg og gubben spist god mat og vært på kino. (Vi så "Ted" - en pussig, sær og morsom film). Og nå avslutter vi det hele med litt OL oppdatering, en Jordbær/Lime cider og fotmassasje :)

Også har jeg jo lovt bort bilder..

Så fint det ble med singel på stien ned mot drivhuset og vedbua.

Her driver man og arbeider :) Stien deler seg i to, hvor den ene skal ende ved lekehuset og den andre ved tørkestativet, og en platting som kommer på bakkenivå, etterhvert.
Dette bedet blir ganske stort, så jeg planter både vintergrønt, roser og stauder her. Og sikkert sommerblomster neste år, for å fylle ut.


Jeg skal få tatt et ordentlig bilde av inngangspartiet, men den gamle trappa vår står foran her enda, så bedet synes ikke forfra riktig enda.

Imorgen skal jeg gjøre ingenting (=plante litt mer i halvmånen min) også skal vi hente ungene som kommer sammen med farmor med tog imorgen kveld. Jeg gleder meg veldig til å se dem igjen nå :)))

Håper dere nyter helgen!


5 kommentarer:

MarJE sa...

Hurra for deg! Gratulerer med dagen:)) Jammen bra du har fått kosa deg litt i dag med god mat og kino. Det er vel fortjent.
Ser at her har det vore jobbing. Flott har det blitt også!
Ja, forstår godt at du gled deg til ungane kjem heim. Kjekt med fri men jammen kor ein savnar dei.
Ha fortsatt ein fin bursdag.
PS.Takk for koselige kommentarar hos meg :)

Vivishagerom sa...

Først må jeg jo gratulere deg med dagen!

Du verden som dere jobber i hagen. Dette blir så fint!

Ønsker deg en fin søndag! Klem

Landbohaven sa...

Et forsinket tillykke med fødselsdagen.
Håber du har haft en god dag.
Hvor ser alting godt ud på dit første billede.
Ha´ en dejlig dag.

Unknown sa...

Gratulere med dagen på etterskudd!! Håper du hadde en fin dag og feiring:) Og så fint det har blitt hos deg! Du/dere har rukket mye! Jeg sier ifra når frøene til anisisopen er klare for å sendes (enn så lenge er de ikke modnet):)
Ha en god kveld!

Turid sa...

Gratulerer med dagen som var :) Dere er så flinke, dette blir så fint.