fredag 3. august 2012

Blomstring i begynnelsen av august

Så er august her. I år blomstrer rosene enda, siden de var så sent ute. Men det er helt greit, da blir sommeren ekstra lang :)
Jeg må bare innrømme at selv om sommeren har vært ganske bedrøvelig værmessig, så har vi kosa oss masse allikevel. Etter at verandaen kom opp har vi spist både frokost, lunsj og middag ute, nesten hver dag, og bare det gir sommerfølelse for meg selv om det duskregner litt.

Men egentlig tenkte jeg bare jeg skulle vise litt av blomstene mine som står rundt omkring i hagen og verandaen akkurat nå.....

Kjempeprydtobakk

 Ja, dette er virkelig en kjempe også. Med svære blader, og mellom 1,5-2 meter høye blomsterstengler. Og de lukter sååå godt fra utpå ettermiddagen og utover kvelden....mmmmmm.
Piilu og Helenium aromaticum 'Pineapples'Monarda hybrida
Flammentanz
Torville and Dean


Deacon

Tenk at denne var en bitteliten stikling da jeg kjøpte den, og nå er den så stor. Jeg har tatt flere stiklinger av den, og driver med oppstamming av en. Vinteren blir den store prøvelsen :)

Idag har vi vært ute å planta foran inngangspartiet/verandaen. Det pøsregna, og da vi var ferdige sto jeg en stund å lurte på om det var mulig å bli bløtere enn jeg var akkurat da :) Jaja.....Men nå står i allefall eineren og kjeglegranene endelig i jorda, så slipper jeg å bekymre meg mer over det.
Neste uke starter jeg med halvmånen foran verandaen mot lekehuset. Kan nesten ikke vente :))2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

For en flott blomstring det er hos deg. Hagen vokser og gror i allefall i dette været, selv om vi ikke alltid har likt det.

Vi har også mulighet til å sitte ute selv om det regner, og det er kjempe kos. Må ha tak over sitteplassen når man bor i Norge.

Kos deg videre i hagen og nyt duften av alt rundt deg! Klem

Et nytt landsbyliv sa...

Så mange fine blomster :) Spennende med oppstammet fuchsia - håper du kommer med oppdatering og bilder fra prosessen.