mandag 6. august 2012

Kanskje blir det et gresskar eller to...?

Det eksploderer i allefall med blomster på gresskar plantene. Noen har begynt å få små fruktanlegg, så nå gjelder det vel å tynne ut litt, slik at plantene orker å utvikle et eller to gresskar.

Vi har vært borte hele helga, så det skal bli moro å ta en hagerunde nå snart.
På helgeturen var jeg så heldig å få innvilget et besøk hos Bjørke gartneri på Kvam. Der var det såå fiiiint. Bare synd det sprutregna. Der kunne jeg gått leeeenge. Men, det ble med to klaseroser hjem, 'Royal Bonica' og 'Astrid Lindgren', og en rosa Veronica. Det var jo halv pris på klaserosene, så jeg måtte bare ;)) Tror jeg skal få plass til dem.

Ellers er jeg litt i svime idag. Det er uvant å våkne og stå opp uten at barna vimser rundt meg. De er hos farmor på ferie, så denne uka skal jeg og gubben stelle heime aleine. Jaja, er vel i farta igjen imorgen, alltid værst første dagen da man ikke vet helt hvor man skal gjøre av seg fordi de vante tingene uteblir:)

Ha en fin dag alle som titter innom!

4 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Ja, på Kvam er det mye fint. Astrid Lindgren er en flott rose, som hardfør og holder seg veldig godt!

Nyt uka og kos deg ! Klem

Unknown sa...

Så godt med barnefri uke! Og så godt når de kommer hjem igjen:) Jeg er nok litt som deg- er det blomster på salg må det liksom også være plass i hagen et sted til noen nye:) Og det pleier jo å ordne seg fint:) Fin kombinasjon med gresskar og blomkarse forresten! Ha en fin dag!

MarJE sa...

Ja det er så koselig med gartneribesøk å nyte synet av alt det flotte som er. Men utrulig vanskelig å begrense handelen :D
Astrid Lindgren er heilt nydelig, var å kjøpte den sjølv i dag +++ mange fleire :))
Så artig med graskar. Spennande å sjå når dei vert modne.
Ha ei fin fri veke :)

Landbohaven sa...

Jeg kom bare lige forbi.
Fint billede.
Tak for kigget.
Ha´ en god aften.